De ce sunt aici

Mereu am întrebări stupide despre mine, despre comportamentul meu, despre societatea jegoasă în care trăim și nu în ultimul rând despre oamenii care nu prea mai sunt oameni. Observ cum ușor ușor ne transformăm în animale și parcă oricine ar vrea să îți sară la gât. Nu înțeleg de unde atâta răutate în poporul nostru care de când mă știu era un popor creștin cu friica lui Dumnezeu.

Acuma singura frică pe care o au este Banca. Toată lumea e băgată în rate până în gât. Am căzut pradă băncilor la căderea regimului comunist, trăim o “democrație” foarte diferită de alte țări. La noi democrația ne ia toate drepturile umane pe care le avem, spitalele cad pe noi, copiii noștri se nasc fără prea multe speranțe de a reuși în țara asta.

Inclusiv sistemul de educație este la pământ. Avem doctori plecați din tară care îngrijesc alți oameni pentru că aici nu sunt apreciați. Așteptăm o schimbare de mai bine de 25 de ani, dar singura schimbare de care am avut parte au fost partidele politice. Puterea se schimbă de la partid la partid dar schimbarea în societatea Românească încă nu se poate produce pentru că în fiecare partid politic se află numai hoți, jigodii, analfabeți și oameni parveniți care nu au nici o treabă cu politica.Economia țării e pusă la pământ din cauza oamenilor prost instruiți și prost educați….

0 +
Descărcări Google Play
0 +
Vizitatori site-uri
0 +
Ani de experiență
0
Membrii echipei

Email

contact@belike.ro

Locație

Online

beLIKE blog – free for everyone

© 2021 – beLIKE.ro