De ce beLIKE?

Oferim consultanță privind alegerea platformei, poți alege între un design predefinit sau 100% presonalizat, integrare cu diferite API-uri (ex. eMAG, Curier, Mailchimp etc.), mententanță web, implementare scripturi / pluginuri (existente sau custom)

Game Development

Jocuri și aplicații mobile, web, desktop

Web Development

Website simplu, landing page, magazin online, portofoliu și multe altele

Live Chat

Suport rapid și sigur prin intermediul unui Live Chat

Cum te ajutăm?

Îți creăm un design unic
și personalizat

Asigurăm compatibilitatea cu toate dispozitivele și browserele. Suntem atenți la detalii și testăm în cele mai stresante condiții astfel că orice dezvoltăm rulează la cele mai înalte standarde.

Cum te ajutăm?

Implementăm cele mai
noi tehnologii

Optimizăm structura și conținutul pentru motoarele de căutare și pentru o afișare rapidă. Asigurăm securitate, mentenanță și actualizări, asistăm în realizarea conținutului de tip text.

#beLIKElifeIsSimple

Fiecare afacere de succes are la bază o prietenie puternică

Așa suntem și noi, o echipă, un întreg, care colaborează și lucrează împreună de mult timp și care am copilărit împreună.

Ce altceva mai facem?

Identintatea brandului tău, strategie digitală personalizată, campanii SEO, aducem vizitatori relevanți prin trafic plătit (Google, Facebook, Instagram, Twitter etc.), strategii de marketing și advertising, suport și mentenanță chiar și după finalizare, transformăm vizitatorii în clienți prin diferite mijloace de comunicare personalizate bazate pe căutările și istoricul lor, rapoarte personalizate special pentru nevoile tale, inovăm și dezvoltăm proiectul tău.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue