Prietenie

Ce este cu adevărat o prietenie, cum reușesc unii să rămână prieteni o viață întreagă?

Aproape niciodată nu am înțeles unii oameni cum își pot trăda prietenii. Am 32 de ani și am umblat în N anturaje, niciodată nu mi-am trădat prietenii, dar am observat că unele persoane se schimbă mai des ca vremea și nu își respectă promisiunile făcute față de așa ziși prieteni ai lor. De ce ai face asta când cineva ți-a oferit prietenia lui, de ce i-ai trăda unui om încrederea pentru cât te-ai vinde.

Eu și colegul sau prietenul meu, amicul meu, ne cunoaștem de mai bine de 14 ani, și totul a început de la jocul CS 1.6. El era un puști în clasa a 6-a când l-am cunoscut, era foarte activ mereu dar avea un plus față de restul copiilor de pe vremea aceea. Era pasionat de calculatoare, de programming și cam tot ce ține de creare și procreare. Mă simt cu adevărat norocos că l-am cunoscut, am fost cred că singura persoană care a stat după el să meargă la școală și să își facă studiile să își poată atinge visele când crește mai mare.

Acuma a ajuns la vârsta de 25 de ani și cu toată munca depusă de el am ajuns să ne facem propriul blog și lucrăm împreună la dezvoltarea unei aplicații pe care noi o credem a fi de mare ajutor societății secolului 21. De aceea mă simt împlinit, că am vazut ca el și-a respectat promisiunea față de mine, el promițându-mi că o să ajungă programator iar eu o sa fiu ajutorul lui. După atâția ani am pus în mișcare proiectele la care râvneam amândoi de ceva timp, iar de acum înainte o să vedeți noutăți de la noi zilnic. Sperăm să vă mulțumim pe toți.

O prietenie se bazează pe respect!

0 +
Descărcări Google Play
0 +
Vizitatori site-uri
0 +
Ani de experiență
0
Membrii echipei

Email

contact@belike.ro

Locație

Online

beLIKE blog – free for everyone

© 2021 – beLIKE.ro